Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

er det akavet efter første gang??

jeg en pige på 14

og ret sikker på

jeg klar til min første gang

jeg tager det lidt som det komme.

men er det akavet efter sex?

hvad gør men efter sex,

hjælper man bare hinanden i tøjet igen

og lader som ingen ting

eller ligger man og putter lidt?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 15 år.
Nu prøver jeg bare at snakke fra min egen erfaring da jeg også selv er 15 og har mistet min mødom.
Vi sys ikke det var akavet, jeg tror først det bliver akavet hvis man føler det er akavet.
Vi puttede bare lidt efter og satte en god film på.
Jeg håber det går godt, held og lykke.
Mvh, pige 15 år

  • Anonym, Pige, 15 år

Tror det hænger meget sammen med hvordan første gang har været. Jeg har på en måde lidt haft to “første gange”. Første gang var ret mislykket for vi kunne ikke rigtig finde ud af det. Jeg var ret pinlig og skyndte mig bare at få mit tøj på for syntes alt bare var akavet. Det var ikke nogen god oplevelse. Anden gang var med en anden dreng og var helt anderledes. Det gik bare så godt og vi kom begge to. Bagefter holdt jeg mig nøgen så han kunne se mig for følte jeg havde været en succes og var stolt. Så jeg var nøgen længe efter. Så tror det kommer fuldstændig an på hvordan det går.

  • intet navn, Pige, 15 år

Hej Kære du.
Jeg har aldrig haft sex men jeg ville tro at det er noget som kommer helt naturligt. Jeg kan rigtig godt forstå at du spørger og jeg synes det er så sejt at du spørger. Når man har sex tror jeg mere at det er der man tager tøjet af hinanden…. men efter man har haft sex kunne man sikkert godt have brug for at komme til sig selv igen … ved måske at ligge og putte og kysse lidt .. måske ligge lidt under dynen og så kan man tage tøjet på igen når man føler for det.

  • pigen som er her for jer, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat