Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er den tyk og lang nok?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey du!
Du skal slet ikke bekymre dig. Din pik er stor nok. Og hvis ikke hun mærker den godt nok kan det altid være en ide at skifte stilling, for i nogle stillinger rammer den bedre ind end andre. Stillinger som doggy og missionary hvor hun har benene oppe er gode. Men tror ikke du har noget at bekymre dig om.

  • F, Pige, 16 år

Tænker jeg heller ikke. 15 cm lyder af en almindelig pik, tykkelsen vil jeg endda sige lidt til den tykke side. Hvis du er bekymret kan du altid kravle højt op på hende så pikken gnider mod hendes klit. Men husk: pikkelikken er altså ikke det eneste værktøj du har, nogen gange endda det mindst virksomme. Du kan tit udrette mere med dine fingre og din tunge som er mere til gavn for pigen end pikkelikken.

  • Miss Sunshine, Pige, 15 år

Du skal ikke være bange, hun skal sku sikkert nok kunne mærke den og du skal ihverfald ikke være nervøs. Jeg havde min første gang for ikke særlig lang tid siden og vi var begge jomfru så hvis du fx får præsentresions angst behøver du ikke tænke på det det kræver nogle gange før man ved hvordan man skal gøre det, så det er mest tilfredstillende for begge personer.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat