Brev

Er buttede piger attraktive?

Hej, jeg er en pige på 15 og er buttet, men har store former. Syndes drenge det er attraktivt at være buttet eller vil de kun have tynde piger, fordi syndes kun drenge snakker om at piger skal være tynde og god røv og bryster.

Så er det attraktivt?
Vil gerne høre svar fra nogle drenge…

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Altså jeg vil godt være helt ærlig. Hvis der er tale om direkte fedme så tænder jeg ikke rigtig på pigen og det samme gælder vist de fleste drenge. Men former gør bestemt ikke noget. Jeg har været sammen med en, jeg vil måske ikke sige buttet, men i alt fald en pige med kraftige lår og en meget stor røv. altså hun var sporty og alting og spiller håndbold. Desværre var der så andre grunde til at vi måtte gå fra hinanden. Men som sagt gør en stor røv, kraftige lår og store bryster bestemt ikke noget. Kan være meget sexet

  • KT, Dreng, 16 år

Jeg vil ikke lyve for dig. De fleste drenge tænder på tynde piger gode bryster/røv – ligesom du sagde. Men bare fordi man er lidt buttet betyder det ikké at ingen drenge som er interesseret.

  • E, Dreng, 14 år

Tak for alle jeres svar nu føler jeg mig mere tilpas😁

  • Pigen der skrev brevet, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat