Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

En ven

Jeg er en pige på 13
Jeg har en drenge ven der gerne vil have sex med mig og han er også 13 jeg har prøvet at sige til ham at jeg ikke vil gøre dem med ham men det forstår han ikke (vi går også i samme klasse)

 

jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til ham eller om hvis jeg skal fortælle en af mine bedste veninder det og se om hvis de kan hjælpe mig

 

men jeg er bange for at de fortæller det vider

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du burde ikke have sex når du kun er 13 år, og du skal bestemt ikke blive tvunget til det. Vent til du finder den rigtige, og indtil da skal du bare nyde barndommen.

  • Anonymous, 16 år

Kære Pige,
Drenge har så mange lyster, især i den her alder. Er jo selv 13 år, ligesom dig, og forstår godt at du ikke har lyst til det. Vi er jo for det første ikke buksemyndige endnu, og er efter mit vedkommende slet ikke klar til et seksuelt forhold med nogen❤️ Jeg synes at det er vigtigt at du ikke bliver presset ud i noget du ikke har lyst til, og hvis han bliver ved med at presse på, så synes jeg enten at du skal snakke med dine forældre, eller simpelthen forklare ham, at jeres forhold ikke holder hvis i ikke har respekt for hinandens grænser:) Håber mit svar hjælper! Husk ikke at gøre noget du ikke har lyst til! Held og lykke:)

  • Hjælperen, 13 år

Hej!
Måske skal du prøve at sig det til ham som det er.
Hvis han så siger det videre så kan du være ligeglad det er jo ik dig der vil have sex med ham.
Håber du fik det løst 😀

  • Anonymous, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat