Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efterskole og sexualitet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tag derover og vær lige glad

  • Anonym, Pige, 10 år

Jeg synes ikke det var noget problem for mig sidste skoleår. Det med at at klare det med sig selv var nemt nok. Der var både toilettet og badet og vi havde en lille skov i nærheden hvor man kunne gå hen for sig selv. Og nogen gange var der da også lidt alenetid på værelset. Det med drenge var ikke så let for drenge og piger var skarpt adskilt og der var ret strenge regler så det var lidt svært. Men jeg fik et par rigtig godt veninder som jeg var megatæt med og vi hjalp hinanden med vores seksualitet. Tror ikke du skal være bekymret.

  • Musling, Pige, 16 år

Du skal slet ikke være bange for det

Du skal nok få mange muligheder for at dele den seksualitet du tænker på.

Og du skal ikke være bange for at ikke kunne se dine forældre så tit som du plejer, de er ikke længer end et telefon kald. 🙂

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat