Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Efter første gang

Hej.

Jeg er 16 og havde min første gang for cirka 3 dage siden.

Jeg ville rigtig gerne høre om det er normalt,

at være øm nede omkring skeden..?

Mit andet spørgsmål er,

om det er normalt at ens udflåd lugter efter sex..?

Det skal lige siges at vi brugte beskyttelse.

Håber der er nogle der vil svare

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej det er helt normalt at være øm efter sin første gang dit underliv bliver udvidet rigtig meget når det har sex og når det ikke er Van til det så bliver det ømt

Andet spørgmål er om det lugter det er normalt at det lugter umiddelbart efter sex men hvis det lugter lang tid efter vil jeg måske snakke med en læge

Håber det kunne hjælpe 🤩

  • Yoda 🩲, Pige, 17 år

Vil mene det er helt normalt. Jeg var selv øm nogen dage efter min første gang. Tror ens skede lige skal vænne sig til den der ny belastning. Der er trods alt forskel på at onanere og så at en dreng ligger og støder de her 5-10 min eller noget. Men bare rolig, ømheden forsvinder igen. Ved ikke om det er almindligt med udflåd efter sex, jeg har ikke haft det. snak evt. med lægen om det hvis det blir ved.

  • Skorpionpigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat