Brev

Dickpic

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, pige på 15.

– Umiddelbart kan jeg ikke se, at der skulle være noget galt i det. Det er din kæreste, og du siger at i allerede har været sammen seksuelt. Beslutningen er selvfølgelig din, og hvis du ikke har lyst til at modtage sådan nogle billeder, så sig det til ham – men jeg synes personligt ikke selv at der er noget forkert eller ulækkert ved det, når nu i er kærester og allerede har været sammen.

Held og lykke med det!

  • Michael, Dreng, 16 år

Skriver i til min besked

  • den pige der har det svært, Pige, 12 år

hej pige på 15.

umiddelbart ville jeg ikke sige at der var noget galt i det. Du skriver at I har et afslappet forhold omkring sex osv, hvilket er super vigtigt. Derfor tænker jeg at hvis du ikke har noget imod det, for det er helt op til dig om du har lyst, så skal han da bare gøre det. Det lader også til at i kan snakke omkring sådan nogle ting så jeg synes bestemt ikke der er noget galt i det.

  • Lea, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat