Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det her er et spørgsmål til pigerne

Jeg har en kæreste på 14 år,

jeg giver hende finger nogle gange

når vi er sammen,

kan man give en pige for meget finger?

Det skal lige siges

alle de gange jeg gør det på hende er hun våd

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

MILLE Ø, PIGEE, 13ÅR
Han mener om hvor man kan give finger for tit. Han snakker slet ikke om hvor lang tid. Så ved du det Mille<3

Jeg synes du skal snakke med hende om det. Ved godt det måske godt kan være lidt akavet. Men det skal nok gå<3

  • pige, Pige, 13 år

Hej søde<3
Jeg synes i skal snakke om det, spørg ind til det du er i tvivel om. Altså om det for meget og hvad hun nu vil. Bare at i kan føle jer trygge ved hindanen, og snakke om ting uden det skal være noget man er bange for. Det hjælper meget. Jeg er sikker på at hvis du spørg hende ind til det, at hun bliver lettet på en eller anden måde.
Fra mig<3

  • Pige, Pige, 15 år

Okay, så forstår jeg det vist. Jeg synes du skal spørge hende direkte så der er rene linjer. Det kan sagtens være forskelligt fra pige til pige hvor tit man har behov for orgasme og for den enkelte pige kan det også betyde noget hvor man er i ens cyklus (altså med hensyn til mens). Så hvis jeg var dig ville jeg spørge direkte hvor tit hun har brug for finger.

  • Mille, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat