Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det hele går alt for huftigt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde,
Hvor det dejligt at se, at du stiller spørgsmålstegn ved tingene, og at du tilfreds med din krop.

Du spørg om du skal kaste dig ud i det og have sex. Det korte svar er nej.

Det længere svar:
Da jeg var omkring din alder, var jeg sikker i min sag. Jeg var klar til sex. Jeg kastede mig ud i det. Senere fortrød jeg, for jeg var overhoved Ikke klar. Godt nok var det dejligt, men da jeg endelig fik det gjort, og mærkede efter i kroppen. Ja så fortrød jeg. Kunne jeg ændrer på det, gjorde jeg det.

Når du skriver du ikke ved om du klar, vil jeg sige, så er du ikke klar. Selv hvis du skulle føle sig klar, ville jeg anbefale dig og vente til du ældre.

Sex er vidunderligt. ❤️ Sex skal være af kærlighed og lyst til hinanden, og Ikke kun af lyst.

Det er det absolut mest dyrebar du kan give væk af dig selv. Du skal ikke give det til hvem som helst. Det skal være med en kæreste, en du stoler på, en du tryg ved. En du vil have skal være din første gang. En du har lyst til at huske resten af livet.

Er du klar til alt det?
Du fra din besked lyder det mere, ar du nysgerrig, og det helt okay at være det. Men overvej at vent. Jeg tror på hvis du venter. Vil du en dag takke mig. Leg i stedet med dig selv, og forsæt med at udforske din krop

Held og lykke søde ❤️

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat