Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Det føles ik rigtig

Hej er dreng på 14

Jeg mistede min mødom

for ikke så lang tid siden.

Det var med en pige fra min klasse,

jeg synes hun er mega sød,

men det føle ikke rigtig.

Tro måske jeg er til drenge,

eller os var hun bare ikke mig.

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej søde. Jeg kender din situation så jeg forstår dig godt. Det kan være lidt svært, men det skal nok gå. Seksualitet er ikke livet, og verden går ikke under bare fordi din “første gang” ikke var perfekt:)

  • Mig, Dreng, 14 år

Det kan sagtens ske at man spekulere over on det var rigtigt. Men det er nok bedst at du prøver at glemme det, du kan ikke gøre noget ved det 😁

  • Sch, Dreng, 15 år

Kære du! Det er helt normal at tvivle på om det er det rigtige første gang.. du er langt fra alene.. min første gang var Heller ikke fantskdtisk.. men jeg synes måske du burde tale med nogle om det.. for det er meget dybe føleser du bære på.. og det er ogsp helt normalt at tvivle på sin seksuelsitet.. vi er mange der gør det! Og mange der ikke siger det højt fordi man kan se set som et tabu.. men det er det slet ikke! Det er helt okay! Det er faktisk pisse sejt at stå ved sig selv og den man er! Hvis du har mod på det kan du eventuelt tale med hende om din oplevelse.. måske har hun følt det samme.. det kan være mega lettende st tale ud om tingende! Men ligemeget hvad du gør! Så skal du vide at det er mega sejt at du har taget dkg mod til st skrive herind til BørneTelefonen! Og jeg vil ønske dig kæmpe held ig lykke🌱

  • Karoline, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat