Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dårlig samvittighed

Hej jeg er en pige på 13.

Jeg onanere nogen gange,

og jeg høre stønnelyde imens

fordi at det tænder mig.

Jeg tager min hånd

og køre den frem og tilbage på Missen,

og ligeså snart jeg opnår en orgasme,

og selv stønner,

føler jeg mig klam og har dårlig samvittighed,

og så stopper jeg fordi jeg ikke kan lide det.

Jeg synes at det er rart at få orgasmen,

men jeg har bare dårlig samvittighed.

Hvordan slipper jeg af med dårlig samvittighed,

og hvordan kan jeg nyde det?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Onani er overhoved ikke noget at have dårlig samvittighed over, det er helt normalt! Det lyder også som om du godt ved det. Der er heller ikke noget galt med at høre stønnelyde imens. Du kan evt kun onanere mens du er alene hjemme, måske lave noget self-care først og give dig god tid. Det kan måske også hjælpe at læse nogen andre unges breve om onani, sex osv bl.a. her på BørneTelefonen?

Håber jeg kunne hjælpe:-)

  • Pigen der hjælper, Pige, 16 år

Hej søde,
Du kan nyde det ved at blive ved. Jrg har onaneret siden jeg var på din alder, og gør det stadigvæk I dag. Det er bare vildt dejligt at røre missen, indtil man stønner af orgasme. Det er sundt for din krop, du lærer dig selv bedre at kende, du finder ud af hvad der er dejligt. Hvad du kan lide osv. Du skal ikke have dårlig samvittighed, eller føle dig klam. Bliv ved, udforsk din mis, og find ud af hvad den synes er dejligt 😘. Et råd på vejen, prøv at onanere i badet, brug vandstrålen fra bruseren til at ramme din klit på missen. Det gør jeg selv, og det er himmelsk 😍

Håber mit svar giver dig mere selvtillid 😊❤️

  • A, 22 år

Det er fuldstændig almindeligt det du gør. Også det med at høre stønnelyde imens. Jeg ved godt nok ikke hvor man finder stønnelyde men jeg ser pigeporno på computeren imens jeg gnubber mig i revnen og der stønner pigerne jo også så det er lidt det samme. Som en anden skriver er det en god ide kun og onanere når man er alene hjemme. Så behøver man ikke være bange for nogen skal høre det for når jeg får orgasme stønner jeg jo også selv og kommer med lyde. Det kan også hjælpe på ens samvittighed at snakke med en god veninde om det. Så ved man at man ikke er alene om at onanere. Op med humøret, du er helt normal!

  • Hedder ik lige noget, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat