Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

crush/sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er 14, så det er en god ide at tage det med ro, du behøves ikke at have sex nu, især ikke vis du føler dug usikker på det:)

  • D, Pige, 14 år

Hej pige på 14 år det lyder som om du har haft et crush på den her dreng i lang tid, og du virkelig ikke ved vad du skal gør, det her er mit forslag.
jeg synes du skal tale med dine veninder om det og spørge hvad de vil gør. Jeg håber du finder ud af det 😀

  • Emma, Pige, 14 år

Du skal ikke føle dig presset. det er vigtigt. Og alligevel så behøves du ikke sex endnu medmindre du selfølgelige også ville, jeg begyndte først med sex osv da jeg var 16/17 år 🙂

  • .., Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat