Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex

Hej alle sammen

Min mor og papfar

Her sex og jeg kan høre der

Og det er sygt iatene

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Der er nok ikke andet at gøre end akceptere det. Voksne og unge har jo sex med hinanden når de kan lide hinanden og det er jo på en eller anden måde jo positvt nok. Jeg har ikke selv hørt mine forældre have sex men jeg har værlse ved siden af min storesøster og kan da godt høre støn og skrig derindefra når hun har besøg af hendes kæreste. Hvis det bliver for meget kan man jo tage hovedtelefoner på og høre musik

  • Michelle I, Pige, 14 år

Jeg har det nok også lidt modsat. Jeg har et par veninder hvor deres forældre er skilt og de er megakede af det. Så jeg går altid rundt og er bange for at mine forældre også skulle blive skilt. For hvad skulle der så blive af mig og min lillebror og hvor skulle vi bo og alting. Jeg har unge forældre og jeg har været sygt bekymret fordi jeg aldrig synes jeg så dem kysse mere og jeg har også hørt dem skændes. Så jeg blev faktisk glad i weekenden da jeg så hørte at min mor fik tur. For hvis man boller skal man vel ikke skilles?

  • anonym, Pige, 14 år

Hej jeg kan høre og forstå at det er rigtig træls at skulle høre på det kunne være du kunne sige det til dem eller måske skrive et brev hvis ikke du har det godt med det kan du altid tage nogle høretelefoner på og høre højt musik eller se en video på YouTube eller TikTok bare for at tænke på noget andet🫶🏻❤️

  • Anonym, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat