Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Brugt?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ja det gjorde han nok. Bare sig fuck ham og kom videre

  • Anonym, Dreng, 16 år

Uanset hvad…. Så er det ALDRIG din skyld og jeg er så stolt af dig – fordi du har skrevet herind! Det er aldrig i orden at han er sådan. Der er så mange idioter som egentligt bare vil skrive frækt, er liderlige og kun vil piger for sex! Du skal aldrig presse dig noget til noget du slet ikke har lyst til! Det er okay… jeg er også sådan en som… du ved drenge siger er kedelig men man er ikke kedelig bare fordi at man ikke har lyst til noget! Du er for lille til bj … det er man når man er 15 og efter min mening også når man er 15… når man er 16 det er gennemsnitsalderen for den første gang ved sex… og det synes jeg også er for tideligt men jeg er heller ikke klar til en kæreste har jeg fundet ud af. Jeg kæmper rigtig meget med nogle ting og det har jeg altid og det er derfor ikke relevant for mig at få en kæreste men der findes søde drenge derude- du blive tabe nødt til at vente til du bliver forelsket… min halv agtige storesøster jeg har kendt i lang tid.. er 20 år og har aldrig kysset, haft sex eller den slags… det er naturligt.. så tag den du bare med ro min kære!

  • Sara …Jeg her altid for jer ❤️…, Pige, 15 år

Hey.
Det jeg ked af at høre, men sry, det gjorde han nok.
Men hvis han kun ville have dig for sex, skal du nærmest sætte pris på han droppede dig, for så ved du, at han på ingen måde er/ var den rigtige❤️

  • Pige 13 år, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat