Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Brugt for sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14. Det er ikke for tidligt hvis I begge føler jer trug ved det. Jeg kan godt forstå at du tænker på om han udnytter dig men da det lyder som om at han er god til at spørge om du vil og sørge for at du er tryg ved det så tror jeg ikke at han udnytter dig.

Bare sørg for at du er tryg I det

  • Anonym, Pige, 14 år

Hvis I begge to har lyst til at have sex og I har sex sammen, så er der ikke nogen af jer der bruger hinanden. Sex er noget man har sammen. Du “bruger” ham ligeså meget som han “bruger” dig. Det er en deler.

  • P, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat