Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bruger han mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, jeg syntes det ligner han er kommet til et punkt hvor han klart siger at han ikke vil noget seriøst og kun vil noget seksuelt med dig. Måske kunne du lide ham, og jeg kan godt forstå det er svært men jeg syntes ikke du skal bruge mere tid på ham nu. Det ligner ikke du er interesseret I at have sex bare for at have det og uden noget som helst relashionship, og det ville jeg også syntes hvis jeg var dig. Jeg er uenig med svaret ovenpå fordi hvis du siger at du gerne vil være sammen igen hvis I har en relashionship, men han allerede har sagt at han kun vil bruge dig for sex, så syntes jeg ikke han virkelig vil være interesseret I en relashionship igen. Du skal prøve at finde nogen bedre.

  • Turbo, 17 år

Måske du kan lide ham, men han kan ikke lide dig og vil bare have samleje med dig. Men om han udnytter dig ved jeg ikke han lyver jo ikke for dig og han er helt ærlig omkring hvad han vil dig. Hvis du også bare gerne vil have samleje skal I bare blive ved, men hvis du vil noget mere seriøst så drop ham 🙂

  • E, Dreng, 16 år

Enig med Turbo. Det ser ud til I har to forskellige indgange til det forhold. Gætter på du er rigtig køn og drengen er åbenbart kun interesseret i at have samleje dig mens du er opsat på et egentligt forhold med følelser involveret. Jeg tror ikke det kan komme til at fungere. Du må nok gøre ham klart at du ikke er intereeseret i en bolleven men et mere fast forhold, og at det så nok var det.

  • M, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat