Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bollevenner?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu bliver der nævnt at jeg aldrig har mødt ham i virkeligheden, hvilket jo ikke er sandt. Han er min bedste ven, og vi er sammen hver dag. Vi går også i klasse sammen.

  • Pigen som skrev opslaget, Pige, 14 år

Tink med hjertet du kan fx lave en aftale sammen med ham hvor i er alene hjemme hos en af jer og der kan du så bedslutte det

  • Stine, Pige, 15 år

Tbh så er ens første gang noget specielt, det er mere specielt end det første kys osv.
Vil bare råde dig til at finde en sød kæreste du holder af inden du begynder at have sex med nogen. Ellers tror jeg du vil fortryde det.

  • Dreng fra Århus, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat