Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

bodycount

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

bare gør hvad du gerne vil. hvis du vil gøre det hvor din bc blir højere, så gør det. hvis folk blir nyskarige, så sig den er lavere hvis det er hvad du vil. hvad end du er komfortabel med

  • nicho, Dreng, 15 år

Du skal bare have sex med dem du har lyst til at have sex med. I virkeligheden rager det jo ikke nogen, hvem eller hvor mange du har haft sex med. Men jeg kan sagtens forstå dine bekymringer, da det at have haft sex med mange som pige, bliver set som værende “billigt”. Hvor imod at det er sejt, hvis drenge har haft sex med mange.
Det er helt forkert, og du må have præcis så mange sexpartnere, som en fyr må.
Håber det hjalp.

  • Anonym, Pige, 19 år

Du behøver jo ikke dele din bodycount med andre. Fortæl den hvis du har lyst. Der mange af mine veninder der har bc på 20+ osv osv og der er ingen der dømmer dem. Ellers lyv om den, hvis folk bliver ved med at spørger. Det ikke deres buisness

  • m, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat