Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Blowjob fra kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Prøv at spørg hvorfor hun ikke vil. Jeg ved ikke med andre piger, men jeg ville i hvert fald synes, at det var grænseoverskridende at skulle give et blowjob til en fyr, specielt hvis vi ikke havde været sammen særlig længe. Det er bare vigtigt at du spørger hende, og ikke presser hende, så det bliver rart for jer begge to. Håber i finder ud af det:)

  • Elvira, Pige, 14 år

Fordi det er meget grænseoverskridende for mange piger at give blowjob. En pige skal kende en dreng virkelig godt og det er en kæmpe kærlighedserklæring for hende at tage hans pik i munden. Det er noget der kræver stor modenhed og også stort mod fordi hun jo skal være klar til at tage sæden i munden. Blowjob er ikke bare noget man giver når man er pige, det er stort! Så du må nok have tålmodighed.

  • Annika, Pige, 15 år

Duude, du er nødt til at snakke med pigen om hvad hun har lyst til😊Som et par piger skriver ovenover er det der med blow job ret stort. Min kæreste og jeg (hun er også 18) har været sammen i snart tre år nu og har efterhånden lavet en del forskellige ting seksuelt, men det er først inden for det sidste ca. halve år hun er begyndt at give mig blow jobs. Netop fordi hun indtil da syntes det var lidt grænseoverskridende og jeg ville jo på ingen måde presse hende til det. Det handler jo om, at det skal være rart for både pigen og drengen. F.eks. havde vi også først samleje, da vi havde været kærester i et halvt år, fordi ingen af os var klar til det før. Du skriver ikke lige, om I er nået dertil endnu? Uanset hvad, er du nok nødt til at tage en snak med din kæreste om, hvad I hver i sær har lyst til seksuelt lige nu. ☺️

  • cf, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat