Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bløder

Hej BørneTelefonen,

være gang jeg onaner begynder jeg at bløde

lige efter jeg er færdig,

jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.

Fordi jeg stikke hellere ikke noget ind.

Eller om der bare er noget galt med mig,

men det har gået på i cirka 1 mnd nu.

Hjælp mig ved ikke hvad jeg skal gøre

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej skatter…. det kan jeg da godt forstå at du undre dig over….. prøv at snak med mor om det selvom det føltes akavet….hun har selv været på din alder… har sikkert sex og onanere…. det er helt helt okay… fortæl…. mor…. jeg har noget jeg gerne vil snakke om men det vildt pinligt…. hver gang jeg har onaneret bløder jeg bagefter…. hvad sker der…. er det normalt mor?
jeg ved du kan smukke tøs….. du da for sej du skriver herind og derfor ved jeg du også godt kan snakke med mor om det….. jeg ved det kan føltes pinligt men du kan godt…. træk vejret søde…. ro på…. rolig…. det skal nok gå!
ellers skriv til de sødeste og mest omsorgsfulde mennesker på børnetelefonen. de for seje! og søde!
prøv skat
hey heyyy

  • sara, 14 år

Kære pige det helt normalt at onanere. Vil jeg bare starte med at sige. Snak med en person du føler dig tryk ved. En person der måske ikke bor i samme opgang som dig eller på samme skole fordi hvis du ikke har lyst til det ryger videre så ikke fortæl det til en person der har fælles venner. Fortæl det til en du tæt med men som du ikke har fælles venner med.
Det så totalt flot du tør at skrive her ind. Eventuelt søg på google. Hvad jeg har fundet ud af er det mest normale hvis du tager p-piller men regner ikke du tager p-piller som 12 årig. Måske spørg en anden kvinde. Fx: Kvindlig lære, Mor, Moster, Tante, Kvindlig skolesygeplejske eller en søskende? Håber du finder ud af det. Held og lykke!!!!

  • Blondinen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat