Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bisexuel

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa jeg er en dreng og jeg er også ret sikker på at jeg er Bisexuel men du skal aldrig lytte til hvad andre siger hvis de siger fx vælg nu bare et køn, du er mærkelig fordi det er helt normalt jeg har ikke sagt det til nogen endnu men følger at du skal vide at det er 100% normalt og mange andre har det på samme måde 😀 <3

  • Anonym dreng, Dreng, 13 år

Jeg tror du er helt almindelig og jeg synes ikke det var forkert, det du gjorde. Der er sket nøjagtig det samme for mig. Jeg er 14 og mig og en veninde sad og forberedte os på,at vi skulle til fest. For mig var det faktisk den første fest. Vi sad og snakkede om at vi måske ville blive kysset af en dreng og det var pinligt hvis man ikke havde prøvet det før og ikke kunne gøre det rigtigt. Så øvede vi os på hinanden og vi blev modige og kørte tungen rundt i den andens mund. Jeg opdagede jeg virkelig godt ku li det selv om det var med en pige og jeg blev våd forneden. Senere har min veninde røbet for mig at hun også blev våd. Så jeg tror det er helt almindeligt at ku li bege køn. Jeg ved stadig ikke hvad jeg mest er til, men jeg har læst at når man er så ung er det helt almindeligt at være i tvivl. Knus fra Signe

  • Signe, Pige, 14 år

hej.. jeg er lesbisk og jeg har også kysset med drenge.. har også kysset med en masse piger og hey.. hvad der galt i at kunne lide både dreng og piger.. men udforsk lidt.. nu ved jeg godt du ung, men prøv kys med en pige du føler dig tiltrukket af eller den dreng alle piger vil have..
det er helt okay håber du finder ud af hvad du er:)

  • nanna, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat