Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksuel

Hej jeg er en dreng på 14 år

jeg har haft en drøm der handlede om at havde sex med en dreng

lige side har jeg havde i tvivl om jeg er til drenge piger eller begge dele☺️

Dreng, 14 år
Svar fra andre

Børn

hej, jeg er pan som vidt som jeg ved og jeg har op til flere gange haft en drøm med en pige men hvis du aldrig bliver tiltrukket til en dreng eller kigger rigtig meget på drenge…så kan det godt være du bare er nysgerrig på begge køn hvis du forstår…jeg blev vild med en pige der jeg var 12 og på den boede fandt jeg ud af at jeg ikke er hetro, men så valgte jeg også at tænke at jeg ser hvad der sker det kan jo godt være det bare var hende jeg havde nogen andre føler for jeg mistede heldigvis de følser og fordi heldivis var fordi hun var kun til drenge, jeg endte så at bliver kærester med en pige…derefter fandt jeg så ud af min sexuealtet…så tiden viser sig håber du kunne bruge mit råd

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Hejsa. Det kan sagtens være at du både er til drenge og piger, og det er jo helt okay. Men du skal slet ikke stresse over at prøve at finde ud af om du er til det ene eller det andet. Du skal give det tid og så skal du nok finde ud af det. Du behøver jo ikke sætte dig i en boks lige med det samme. Det tager tid og det skal nok komme <3

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej dreng på 14 år.
Jeg har selv prøvet det samme. Jeg prøvet så min sexualitet af og have sex med en dreng. Jeg onanere til drenge for at se om det tænder mig. Mit råd til dig er at du skal prøve din sexualitet af. Og så skal du være åben overfor det.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat