Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Biseksualitet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror ikke man skal fokusere så meget på kønnet men bare gøre det der føles rigtigt i øjeblikket. Jeg troede aldrig nogen sinde jeg skulle komme til at ha noget med en pige og gøre men hvis situationen er til det kan det ske. Har lige været til en minifestival sammen med en veninde. Vi havde lånt et telt for vi skulle overnatte der. Vi har drengekærester begge to men de var ikke med. Vi havde drukket begge to snakkede om vores kærester og så kom detaltså bare lige over os og vi tog en mægtig tur i teltet. Det føltes bare fuldstændig rigtigt selvom jeg aldrig havde rørt eller smagt en pige før. Jeg har ikke fortrudt. så du skal bare gøre hvad du føler for

  • Tee Girl, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat