Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bi?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 12!

jeg er selv 13 og har vidst jeg var en del af lgbt+ siden sidste år.
jeg er lige kommet ud til min mor som omnisexuel (det ikke vigtigt hvad det er)
det bedste for mig var bare at tænke lidt over det. være sikker på det var sådan. du behøver ikke at føle dig presset til at sige noget.
jeg er også non-binær, men har ikke sagt noget. en ting der hjalp for mig, var et sige det til få venner og online venner. måske du kan prøve det?¨
hvis folk dømmer dig, er de røvhuller.

så længe du føler dig tilpas, er det hvad der betyder noget. ingen grund til at føle et pres, eller at være urolig. det hele skal nok gå (:

-mig

  • Jazz, non-binary, 13 år

Hej

Man kan virkelig være i tvivl om det, men jeg synes du skal vente. Snak med til tætteste om det. Det kan ændre sig mange gange endu

  • me, Pige, 16 år

Hej.
Jeg synes- hvis du tør, at du skal snakke med ham der lige har sprunget ud, for det kan ofte være en hjælp at høre noget fra nogen der har samme problem som en selv.
Du kan jo starte med at sige det til nogle tætte venner, og så fortælle flere og flere det, indtil du er klar til at fortælle det til din klase og familie.

Håber det hjælper
Kh miiig

  • Miiig, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat