Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bekymret for størrelse!?

Hej,

Jeg er dreng på 15 som er ret bekymret for størrelsen.

Måske faktisk mest tykkelsen.

Længde: 15,5 cm. Omkreds/tykkelse: 12,5 cm

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er også 15 og min er også ca 15 cm når den er stiv. Jeg har ikke tænkt andet and det nok er meget normalt.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej bekymret dreng,
Hvad går din bekymring på i forhold til størrelsen? Er det fordi du bange for at være for stor, til at have sex med en pige?

I så fald forstår jeg godt din bekymring, og nogle piger vil måske også blive bange for, at det vil gøre ondt, men… For der er et men.

Der er som sådan ingen grænse for størrelsen, husk at en pige er i stand til at føde et barn, så der er bestemt også plads til den størrelse du har.

Jeg synes derfor ikke du skal bekymrer dig om det. Men hvis det her handler om det seksuelle, så tal med din kæreste om det (når eller hvis du har en). Det skal I nok få løst, og er du i tvivl om noget, så spørg. 😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat