Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Begynde på onani?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heeej. Jeg er 12 og har været i gang i et år. Det er slet ikke noget at skamme sig over det er faktisk sundt for kroppen. Du skal ikke være bange for at stå alene med det for selvom der ikke er nogen far din klasse der er begyndt (det er der heller ikke i min)
Så bare tænk på at der er masse andre i Danmark der gør det.
Håber du kunne bruge svaret🍄🍄

  • Mig, Pige, 12 år

Hey,
Til at starte ud på er onani helt normalt, og det skal ikke være et pres at skulle onanere. Du gør det når du har lyst og ellers så lader du bare vær. 🙂 du kan jo evt se noget porno eller andet der tænder dig. Men husk der er INGEN ting galt med at onanere.

Kh Hjælperen

  • Hjælper, Dreng, 14 år

Jeg kom igang i efteråret og jeg synes jeg er kommet ind i en god og fast rytme med det. Så selvfølgelig skal du da også bare igang hvis lysten har meldt sig. Men jeg kan også godt forstå at du savner nogen at dele det med. Det er virkelig ærgelig at dine veninder ikke er kommet igang endnu men det må snart komme. Jeg har selv glæde af og kunne snakke med mine veninder om lyst, metoder osv. og det er megaskønt ikke bare og stå alene med det hele. Måske har du en lidt ældre veninde fra klassen over eller fra sport du kunne snakke med? Men held og lykke med at komme igang med onani, det blir godt for dig 🙂

  • jeg er anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat