Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forældre har sex

Hej BørneTelefonen

Jeg kan HELE tiden høre mine forældre have sex,

men det er nu ikke så højt igen,

men stadig højt nok til at kunne høre det.

Og det er bare fkn ubehageligt og høre på.

Og ja jeg ved godt at det bare betyder

at de elsker hinanden osv

men det har stået på i vold lang tid nu

og kan ærligt ik klare d mer,

og jeg tør heller ik at sige til dem

at jeg kan høre det fordi

det er bare alt for grænseoverskridende😭

Kan i give et godt tip eller noget?

Kh

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ved ikke hvilken slags humor du har med dine forældre men du kunne måske prøve at give et slags hint til dem.
for eksempel “I kunne sku godt lige få lydisoleret jeres vægge🤮” eller “jeg høre ALT😅” eller “jeg har ingen. uskyldighed tilbage vis i fortsætter med det der” eller “jeg har ikke sovet godt. det var som om det hele rystede”.

Jeg ved ikke om det overhovedet kan hjælpe på andet end bare at gøre dine forældre forarget. Men vis de er forarget er der nok ikke så meget lyst til sex??. Det er i hvertfald det jeg håber for din skyld. Men du kan også overveje nogle ørepropper. Eller prøv at spille en eller anden sang MEGET højt. Det kan være de høre det og stopper. Prøv en sjov sang. Og helt ærligt vis de skal larme så må du sku da også.😄

  • Person?, 15 år

Kære du,

Kan virkelig godt forstå du synes det er grænseoverskridende, for det er det virkelig. Mine forældre er skilt, men min mor har en kæreste og dem kan jeg også høre have sex nogen gange. Bor i et stort hus, men hvis jeg går på vores toilet ovenpå kan jeg høre den have sex. Det er så mega irriterende, sådan fair nok det skal de have lov til, bare ikke så jeg kan høre dem når jeg går ovenpå. Får helt kuldegysninger ved tanken. Det jeg plejer at gøre som nogen gange virker er at sætte højt musik på, eller gå på toilet eller sådan noget så de høre jeg er vågen. Når jeg så er sammen med min kæreste larmer jeg også bare og håber på at de høre det, selvom de nok ikke gør. Min lillebror på 6 år spørger også nogen gange hvad det var som larmede i nat, og ved jeg ærlig talt ikke hvad jeg skal svare til. Då plejer at sige “spørg mor og far” da det er min papfar og mors fællesbarn.

Håber du kunne bruge mit svar🙏🏻

  • Anonym, Pige, 17 år

Du kan prøve at banke på væggen / døren, mens de larmer og sige, at de skal tie stille. Så behøver du ikke direkte konfrontere dem med det, men du gør dem opmærksomme på, at du godt kan høre, at der foregår “noget”

  • Anonym

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat