Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barberer sig inden første gang??

Okay bare et hurtigt spørgsmål…

Er det forventet

at man har barberet sig,

du ved der nede, inden første gang?

Eller bare i det hele taget inden sex?

Håber i vil og kan hjælpe<3

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hey<33
Du skal ikke du skal tænke over om det er forventet. Du skal gøre hvad andre forventer men hvad du helt selv har lyst til. Har du lyst til at barbere dig er det det du skal gøre men hvis ikke skal du ikke gøre det.

  • Anonym, Pige, 16 år

Du skal 100% selv bestemme. Gør det du har det godt med. Jeg tænkte selv over det inden jeg selv skulle igang og jeg bestemte mig til at barbere mig. Personligt synes jeg at jeg pænest forneden uden hår. Nu havde jeg også temlig meget hår så det var også lidt for min kærestes skyld. Jeg vidste han ikke havde prøvet det før og var usikker og hvis jeg var hårfri kunne han nok bedre finde rundt dernede. Hvor er kønslæberne, hvor er klitten, hvor er endetarmsåbningen osv.? Selv om drenge ser meget porno kan de altså være sygt usikre. Men lyt til dig selv og dine ‘ønsker og tag så en beslutning. Dit spørgsmål er ihverfald vigtigt og noget jeg tror alle piger tænker over.

  • Sigrid, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat