Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Barber?

Hejsa jeg er en pige på 15 år

Jeg har et lille spørgsmål ift til sex og hår

Jeg har ingen kæreste eller flirt

eller noget som helst.

Men når tiden kommer til første gang,

skal man så barbere sig nede i skridtet?

Jeg er ikke tryk ved at barbere

andet end ben og under arme.

Hvad hvis min partner syntes det er klamt

at der er så meget hår?

Someone help 🙂

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg selv er heller ikke tryg ved at barbere nogen steder. Det er også noget man kommer i tvivl om men det hjælper at tænke: “hvad er vigtigst. At jeg har det godt eller at min partner synes det er lækkert dernede?”
Jeg håber du synes svar nr. 1 er bedst. Du kommer altid før en seksuel partner.

Og hvis det hjælper overhovedet tror jeg de fleste drenge er ligeglade. Nogen kan også bedst lide når der ikke er helt glat og måske stikkende men blødere haha.

Tag det i dit eget tempo og husk altid at sætte dig selv først når det kommer til sex <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Først og fremmest skal du vide at det overhovedet ikke er farligt at barbere dig dernede.
Jeg har også selv været lidt sådan hvor tit det skulle gøres og det.
Hvis du ikke føler dig komfortabel med at gøre det, men alligevel gerne ville gøre det for din partners skyld, så behøves du ikke barbere det hele væk på én gang. Nogle laver små “designs”.
Men du skal vide, at drenge for det meste faktisk er ligeglad med hår, og han ville selvfølgelig aldrig kommenterer på det.
Hvis du så selv beslutter dig for at barbere dig en dag, og du ikke synes det er dig, så gror det rigtig hurtigt ud igen.
Du skal også huske at det er din krop, og du bestemmer helt selv hvad du vil gøre med den.
Jeg håber det hjalp lidt:)

Knus

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er fuldstændig op til dig selv om du vil shave eller ej. Jeg tror det er meget individuelt hvad man selv foretrækker. Jeg vil tro ca. totredjedele af pigerne fra min klasse shaver. Jeg shaver selv men det er et helt personligt valg. Jeg synes selv min sprække og min skede tager sig bedst og mest indbydende ud når jeg er hårfri og man tydeligt kan se revne og kønslæber. Men som sagt andre kan mene noget andet. Så det er dit eget valg, søde.

  • vædderpigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat