Brev

Bange for første gang

Hej

Jeg er stadig en jomfru,

og selvom jeg ser meget frem til min første gang, er jeg også bange.

Jeg er bange for at jeg kommer før hun kan nå at orgasme.

Er der nogen tricks i kender der kan hjælpe.

Hvad skal jeg gøre hvis det sker?

Jeg har i hvertfald hørt at piger tager længere om at komme end drenge.

Er det rigtigt?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Ja, det er fuldstændig rigtigt. Drenge kommer meget hurtigere, i alt fald dem jeg har haft “indenbords”. Men det behøver ikke være noget problem. Enten kan du få hende til at komme med fingre eller tunge inden du trænger ind i hende eller også kan du gøre hende færdig bagefter med fingre eller tunge. Men husk at være opmærksom på hende. Det værste for en pige er er drengen bare trænger ind, gør sig færdig og så lissom mister interessen og så ligger pigen bare utilfredsstillet der. Tro mig, det har jeg prøvet!

  • Anne, Pige, 16 år

Altså ved ikke om det er et trick men hvis du nu er kommet og hun ikke er så kan du gnubbe hendes klit. Det er sådan en lille kugle eller noget der sidder øverst oppe i revnen (måske hun kan vise dig hvor den er). Den kan du så gnide med fingerne bagefter, så skal hun nok komme. Du kan normalt høre det, hvis hun stønner meget og så holder op så har hun nok fået hendes orgasme og er glad. Held og lykke, håber jeg kunne hjælpe.

  • pige der bare vil hjælpe, Pige, 14 år

Hejsa
Jeg har mistet min mødom og ved hvordan det er. Jeg kan ikke komme i tænke om et sådan “trick” men kan godt relatere til nogle af de andre svar. Det er rigtigt det med at gnubbe hendes klitoris. Også en VIRKELIG god ting er at kigge hende i øjnene. Selvom hun nok kigger andre steder så prøv. Spørg hende om hun er okay og hvis hun bare mumler lidt og trækker lidt på det, så spørger du hende igen hvor du kigger hende i øjnene. Piger sætter stor pris på at drenge starter stille og roligt ud, det gør jeg ihvertfald. I starten er piger typisk nervøse, spændt op hvilket for det til at blive lidt strammere. Derfor kunne du starte med at give hende finger eller lignende. Også kunne du trænge ind men inden spørger om hun er okay med det. Også starter stille og roligt ud og se hvordan hun tager det.

Håber virkelig det kunne hjælpe

  • Pige der bare hjælper, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat