Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bange for at onanere

Hej med dig.

jeg skriver ind her på børnetelefonen, fordi jeg er lidt bange for at onanere, da jeg altid får ondt i underlivet bagefter (har også slemme menstrautionssmerter).

Er det farligt? Har i prøvet noget lignende?

Tak på forhånd. (:

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Bare rolig! Det går væk med tiden. Har selv oplevet det.

  • Anonym, 15 år

Man skal jo ikke onaner. Det er kun noget man skal gøre hvis man har lyst. Jeg ikke du er den eneste der har haft sådan nogle spørgsmål. Jeg har hørt om nogen der også syntes det gjorde ondt, men jeg har aldrig hørt at det skulle være farligt 😉

  • Pige, Pige, 12 år

Hej pige. Jeg har selv døjet Med det samme. Mit bedste råd er bare at starte i de små. Lad vær med at gå på lige hårdt:) og så langsomt kan du jo eksperimentere mere:)

  • Anonym, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat