Brev

Bange for at blive opdaget i onani

Hej.

Jeg er en dreng på 12

der er begyndt at onaner.

Men er lidt bange for

mine forældre finder ud af det,

og hvordan de ville reager.

Jeg prøvet også at søge på 18+ videoer

men blev hurtigt igen bange for

mine forældre ville finde ud af det.

Hvis du har prøvet

at blive taget i at onaner,

eller har råd

så skriv gerne 🙂

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Skaf en VPN, og husk at gå i inkognito tillstand, så kan de ikke se det i din søgdhistorik eller på internet regningen 🙂

  • ;), Dreng, 14 år

Hej Lider Dreng,
Jeg er en pige, og har på din alder bestemt prøvet at blive taget i at onanerer af begge mine forældre.
Det er pisse pinligt og akavet, at ens forældre tager en i at lave noget så privat. Så jeg lærte at låse min dør, i dag ved jeg dog at selvom jeg låste min dør, var de ikke dumme, det vidste jo godt hvad jeg lavede. Men de sagde ikke rigtig noget til det.

Jeg kan ikke tale for dine forældre, men inderst inde ved de jo godt du på et tidspunkt når dertil. Det betyder selvf. ikke at man vil have ens forældre ved det. Mit bedste råd vil være:

1. Lås døren
2. Sørg for at du ikke får sædafgang i underbukserne, så kan det bare ses når de skal vaskes.
3. Det du evt. måtte bruge (kondom, papir til at tørre dig med), når du smider det ud, så pak det ind i noget andet som kan skjule det. Fx. smid det i en top chipspose.

Husk du helt normal, det er naturligt det du gør, og du skal endelig bare blive ved med at lærer din egen krop at kende 🙂

  • A, Pige, 22 år

bare gør det ude på toilettet og lås døren og husk at tør dig bagefter, jeg har prøvet at blive opdaget og det var godtnok ikke særlig fedt

  • dreng, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat