Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alt for lille pik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Gennemsnitet er til 12 cm – husk det kun er gennemsnit nogle er større andre mindre.

Jeg skal være ærlig, du kan ikke gøre det store ved det. Du kan sørge for at spise sundt, har en fornuftig vægt, dyrke motion, osv.

Sex foregår ikke kun med pikken. Husk der er finger, tunge, etc. Desuden er der også fordele ved en mindre pik – de er nemmere at sutte på.

Og når du endelig skal bruge pikken, må du jo bare lære nogle gode tricks 😉

  • Anonym, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat