Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Alt for lille pik

Jeg er 15

og regner jo ikke med der går så lang tid

før jeg skal være sammen med en pige

for første gang.

Mit problem er at jeg har en sygt lille pik,

selv i stiv tilstand.

Den er bare nogle få cm.

Jeg er virklig bekymret for

at jeg slet ikke kan gøre en pige glad

med så lille en pik.

Er der overhodet nogen piger

der har prøvet at blive tilfredsstillet

af så lille en pik?

Jeg er virklig nervøs ved det.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Jeg er blevet tilfredsstiller af en lille pik. Det var vidunderligt, han fik mig helt op og ringe. Det ikke størrelsen der tæller, men om man kan tænde hinanden, gør hinanden liderlige, og få det i mål.

Brug forspil, varm hende op ved at giv finger og slik hende. Husk også at kærtegne hendes krop, hår, som bryster, mave, lår, inderlår, pir hende så hun hungre efter at få sex med dig. Er hun allerede helt oppe og køre når du så endelig stikker pik op i hende. Så vil det være hundred gange bedre, uanset hvor stor en pik man har. Taler ud fra egen erfaring 😉. Ingen grund til at vær nervøs på det punkt 😊

  • A, Pige, 22 år

Jeg synes du skal tænker på at pikken langtfra er det eneste redskab du kan tilfredsstille en pige med. Personligt (og det gælder dem af mine veninder jeg har snakket med om det) synes jeg at tungen er nr. 1. Første gang er selvfølgelig grænseoverskridende men når det kører er det absolut nr. 1. Så øv dig i at blive god med tungen i stedet for at ærge dig over den lille pik.

  • Frida, Pige, 16 år

Gennemsnitet er til 12 cm – husk det kun er gennemsnit nogle er større andre mindre.

Jeg skal være ærlig, du kan ikke gøre det store ved det. Du kan sørge for at spise sundt, har en fornuftig vægt, dyrke motion, osv.

Sex foregår ikke kun med pikken. Husk der er finger, tunge, etc. Desuden er der også fordele ved en mindre pik – de er nemmere at sutte på.

Og når du endelig skal bruge pikken, må du jo bare lære nogle gode tricks 😉

  • Anonym, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat