Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Aldrig mødt ham

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14. Hvis i aldrig har mødt hinanden så vil jeg synes det er for tideligt til at det allerede udvikler sig så hurtigt. Men tag det med ro. Lær hinanden at kende inden der sker en hel masse. Bare start med at snakke.

  • Pigen som vil hjælpe, Pige, 15 år

Hej
Jeg synes du skal sige fra hvis han begynder på eller ligger op til noget du ikke vil være med til. Du kunne sige til han at du gerne vil være sammen med ham men ikke at det skal gå alt for hurtigt og du lige pludselig har gang du noget du helst ikke vil. Men ellers tag det med ro og se hvor det føre hen
Håber mit svar kunne hjælpe
Hilsen mig

  • Mig, Pige, 14 år

hej
jeg synes du skal sige fra hvis han gør noget du ikke vil ha
men hvis det føles godt og rart og du gerne vil det, så er det jo helt ok at gøre de ting som du skriver.

  • k, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat