Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre bagefter?

Hej børnetelefonen.

Jeg er en dreng på 11 år og jeg jar onaneret en del gange.

Men her de seneste to gange er der kommet noget ud (sæd).

Jeg blev ikke bange for jeg vidste at det var naturligt

men hvad skal jeg gøre bagefter?

Skal jeg tøre sæden op og smide den ud

eller skal jeg gøre noget andet?

Dreng, 11 år
Svar fra andre

Børn

Bare tør det væk tænker jeg, uden at vide for meget om det

  • ., Pige, 14 år

Hej dreng 11.
Du kan gøre det i et stykke papir eller en sok, men husk at der altid kommer lidt sæd ud efter, så du kan tage lidt toiletpapir og lægge den i boxershotsende, så det lander der i og ikke i boxerne. DDet gør jeg selv.

  • Anonym, Dreng, 16 år

De fleste drenge har enten en rulle toiletpapir eller æske servietter på værelset af denne grund. Andre bruger en sok (gokkesok) som de enten skyder sæden ned eller, eller som de bruger til at tørre sæden op med. Det letteste er selvfølgelig at onanere på toilettet, skyder ladningen direkte i toilettet inden man skal i bad, så undgår man sædpletter- og rester.

Det skal dog siges, at selv efter noget tid kan der komme små sædrester ud, som vil kunne ses i undertøjet, og at den der vasker dit tøj, ALTID ved, at du har spillet pik, da både mødre og fædre kender lugten af sæd.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat