Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Åben om onani?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg taler ikke med mine veninder om det fordi den ene tar ALT som en joke og den anden er ikke særlig langt fremme i skoene og så har jeg nogle drenge venner som jeg heller ikke snakker med det om

Så nej jeg snakker ikke med nogle om det🙂

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Jeg er så heldig at jeg kan tale med minde veninder om ALT. Vi er en lille venindegruppe der bare deler alt og ikke har hemmeligheder for hinanden og vi stoler blindt på hinanden. Derfor er det også lige så naturligt at tale om onani som om madpakker, tihi :-). Man kan sagtrens sige: undskyld jeg er lidt sen på den, jeg skulle lige knalde min pude! eller: Hvad så, har du fået noget i dag? Eller: Jeg har lige prøvet en fed vibrator! Jeg synes bare det er så dejligt at man kan tale om det så naturligt.

  • E.A., Pige, 15 år

jeg synes det er sejt at du tørre at skrive det her her en min mugelighed du kan tale stille og rogeligt med din venner om det og du kan først spøger om de har

  • snoresnup, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat