Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Onani

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej ven <3 det er da bare mega rart og trygt at dig og dine venner kan snakke om den slags sammen uden at det bliver mærkeligt. Det er helt naturligt at onanere & stortset alle gør det en gang imellem, nogen gør det flere gange om dagen andre 1 gang om måneden, uanset hvad er det naturligt og ikke farligt eller mærkeligt på nogen måde. Mm kan dsv ikke rigtigt hjælpe dig med at finde det normalt, men tænker en snak med dine venner om det ville være en rigtig god start!

  • Anonym, Pige, 17 år

Jeg var også superpinlig over det i starten for troede jo jeg var den eneste der gjorde det. Heldigvis fandt jeg ud af min tætteste veninde også gør det og nu snakker vi helt åbent om det sammen, hvordan vi gør det, hvor tit, hvor mange gange vi kommer osv. Det er virkelig rart og monsterbefriende at ha en og snakke med om det for så ved man det er naturligt. Det kan jeg altså anbefale!

  • Hende der står ved hun gør det, Pige, 14 år

bare gør det når du føler for det, men ikke for ofte

  • bing bong, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat