Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex med min kæreste

Hej

Mig og min kæreste er begyndt at dyrke en del sex.

Jeg har dog oplevet

at han nogle gange bruger en hel time på at blive færdig.

Jeg bliver meget træt bare på de første 20 min

og ender altid op med at fake det

så kan selv kan nyde og blive færdig.

Men er det normalt at han bruger en time på at komme?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Nej det har jeg aldrig oplevet. Jeg synes det modsatte plejer at være tilfældet. Altså at drengen kommer næsten inden han er kommet op i skeden. Jeg har kun oplevet det med en dreng der havde havde fået for meget at drikke ved en fest. Han havde meget svært ved at komme da vi var sammen bagefter. Men går ikke ud fra din kæreste har fået alkohol hver gang i har sex?

  • CL, Pige, 15 år

Min kæreste og jeg, vi har også haft en del sex. Nogen gange tager det ikke lang tid (10-15 min) og andre gange har det taget helt op til 20-30 min, hvor vi er blevet enige om nu ville vi gerne stoppe.

  • MS, Pige, 14 år

det er helt normalt

  • en 10-årig dreng

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat