Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Til drengene derude

Hejj:)

Jeg er en pige på 14 år

der egentlig føler det er det rigtige for sig

at vente med at have sex til at jeg er gift

Ville det være noget der kunne gøre i ville undgå

at komme sammen med en pige

hvis ikke hun var klar til at have sex straks?

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg er selv en 15-årig dreng, og har selv en kæreste, hvor vi har sex.

Men jeg tror, at man i den her alder tænker rigtigt meget over sådan noget som sex, og man på en måde “skal” gøre det, fordi andre gør det.
Men ikke gå og tænk på om du først vil have sex, når du bliver gift, fordi det kan være svært at have den rette opfattelse af, hvad sex egentligt er.

Tag det som det kommer. Når du på et tidspunkt finder en kæreste, så finder du meget hurtigt ud af, om du finder det interessant at have sex. Og hvis du stadig holder fast i, at du ikke er klar til at have sex, så SKAL han kunne forstå det, ellers er han ikke den rette.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat