Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bade før man skal være intim?

Gør i noget specielt ud af bad før i evt. skal være intime?

Jeg synes problemet kan være

at man jo ikke altid ved at man skal være intim.

Pludselig kan man jo stå i den situation at nu er det altså nu

og der er det jo ikke sikkert man lige har været i bad.

Er det et problem? Hvad gør i?

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du har fuldstændig ret, man ved jo sjældent at det altså er nu man skal være intim. Jeg gør bare det at jeg prøver at være godt forberedt hvis jeg skal til fest, være sammen med andre unge eller se en sød dreng, et eller andet hvor der måske er mulighed for at jeg skal være intim. Så jeg bader grundigt inden jeg tager afsted og bruger intimsæbe mellem benene og i numsen (kan fås i Matas). Hvis man ikke har fået det gjort og man pludslig står i situationen kan man måske finde et toilet og lige bruge håndvasken til det mest nødvendige inden det skal ske. Sådan gør jeg.

  • Anonym, Pige, 16 år

Selvfølgelig bader man grundigt. Men hvis der er gået lang tid siden man har badet og man så pludselig står i en situation med sexmulighed så kan man godt tænke at man måske har svedt en del eller måske har man været på wc siden man badede. Så jeg har gerne vådservietter el.a. i tasken så man lige kan køre de private dele og nummihullet over så man er frisk. Syns det virker godt.

  • No name, Pige, 15 år

Hey, jeg har oplevet samme forvirring angående det. Hvornår det er og you know. (Nu vil jeg lige pointere at jeg er i et forhold) men måden jeg løste det på var at hver gang jeg vidste at min kæreste kom på besøg tager jeg normalt et bad før for at være sikker på at everything er clean. Og så når han er der så hvis tingene bliver lidt spicy, i begynder at kysse eller at i putter og kan mærke at hans lille ven vågner, så sagde jeg at jeg lige skulle tisse og så gik jeg på toilet og sikrede mig at alt var som det skulle være. Og det samme hvis jeg skal hjem til ham.
Håber det kunne hjælpe og hvis ik, at du så finder ud af det🫶

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat