Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex nu

Hej jeg er en 15 årige dreng

der gerne vil have sex.

Alle mine venner har prøvet det

jeg vil også gerne

men har ikke nogen og gøre det med.

Prøver onanere

men det hjælper ikke på mine lyster længere.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

find den rigtie person

  • B, Dreng, 18 år

Tag nogle chancer
Soørg om pigers snap, del din snap så du automatisk får flere at skrive med og sp finder du nok den rette på et tidsounkt

  • B, Dreng, 16 år

Hej dreng på 15.
har haft det på samme måde som dig, jeg fandt så den rigtige. jeg kan godt forstå dig af du også gerne vil prøve og ha sex, men når du finder den rigtige så husk du skal have styr på om din partner også er klar til sex, det er vigtigt at i begge er klar, ellers bliver det en dårlig oplevelse for jer begge, og ens første gang skal være noget helt specielt og i begge skal kunne nyde det, og tænke bagefter at det var godt og i er glade for at i har været sammen. men det jeg gerne ville sige med det her brev var at vent til den rigtige kommer, tro mig, jeg håber mit brev kunne hjælpe dig.
helt og lykke.

  • N, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat