Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mistet mødom

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg ville aldrig fortælle det til min mor eller noget. Jeg KAN bare ikke snakke med mine forældre om den slags. Men jeg havde det som dig da jeg mistede min mødom at det jeg følte det var megastort og at jeg MÅTTE fortælle det til nogen. Så jeg tog over til min veninde lige bagefter og næsten det første jeg sagde var: jeg har lige haft samleje!! Så gik vi op på hendes værelse og hun skulle jo have alle detaljer, tihi. Og så fik jeg en krammer og hun var glad for jeg delte det med hende og lovede hun nok skulle tie stille med det. Jeg synes virklig det var rart at få fortalt så hvis du har tætte veninder vil jeg godt anbefale at du fortæller det til en eller flere af dem. Men jo til nogen der kan holde mund med det hvis du ikke vil ha det ud!

  • Hjælper bare, Pige, 15 år

Jeg har ikke sagt det til min mor, men hun fandt selv ud af det. Jeg fortalte det straks til min veninde som på daværende tidspunkt ikke havde mistet sin mødom. Hun fik alle mine råd og erfaringer.
Min mor fandt nemlig et kondom på mit værelse, så det var lidt nederen. Synes nemlig sådan noget er vildt akavet

  • Anonym

Jeg synes bare du skal lade vær med at sige det for sådan noget er lidt akavet jeg har ikk prøvet det før men sørg for at tage den beslutning du er mest tryg ved vi er alle forskellige med holdninger og hvad der er bedst håber det hjalp

  • Pige, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat