Brev

usikker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej du.

Wow sex?? Ved godt at mange gør det når de er 13-14, men synes stadigvæk det er lidt tidligt. Hvis du derimod føler dig klar er det vel bare fint.

Altså angående ham din ‘ven’ så kan jeg godt forstå at du ikke ved om han laver sjov eller ej. Det sker tit at folk fyrer en løgn af fordi de synes det er sjovt. Det kommer du nok til at opleve, hvis ikke denne gang, så en anden gang. Hvis jeg var dig (og følte mig klar) ville jeg spille en smule barks. Sådan “Aja det sgu en aftale” eller “Yup”. Prøv at lade være med at spille for sød eller uskyldig, for hvis kan laver sjov rammer det dig bare hårdere. Hvis han så laver sjov, så bare sig noget med “yeah… tænkte det nok du, vi ses” og så bare gå. Du kan også sige du gerne vil vente lidt og hvis det så kommer på banen kan du tage en beslutning til den tid.

Håber det hjalp en smule.

  • Anonym, Pige, 16 år

hej pige på 13
jeg synes det er lidt for tideligt at have sex MEN hvis du føler at du er klar til det er det op til dig. spørg ham om, hvad du er til ham og hvis det kun er sex han vil have. du kan prøve at snakke med en person du stoler på som har haft sex, det er ikke pinligt at spørger ens forældre om det, jeg synes du skal snakke med din mor om det, og hvad hun synes om det hele. ( du skal også bare lige huske at der skal være kondomer til stede hvis du kommer til at have sex med ham).

  • pige, Pige, 14 år

Hej søde. Som jeg kan fornemme har du mange følelser for ham. Du virker lidt usikker på om du har lyst, så derfor synes jeg du skal vente. Det selvfølgelig helt op til dig selv, det bare vigtigt at du ikke gør det kun fordi han vil. Det ikke forkert at sige nej og han dømmer dig ikke af den grund. Nu ved jeg selvfølgelig ikke helt hvordan jeres “forhold” er men synes det virker som om han prøver presse lidt på, fordi han selv rigtigt gerne vil. Jeg ville nok snakke med ham om det og fortælle ham hvordan man har det med det. Hvis du ikke har lyst lige nu skal han bare respektere det, hvis han ikke gør det fortjener du bedre. Håber det hjalp em smule. Held og lykke med det!
fra mig<3

  • Hjælper, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat