Brev

Til piger eller drenge

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Man skal ikke føle sig tvunget til at bruge et label eller putte sig selv i en boks, for nogle mennesker er det ret at have en seksualitet man identificerer sig selv med, men det er bestemt ikke en nødvendighed. Seksualitet er meget flydende, så lut til dine følelser 🙂

  • Björk, Pige, 15 år

hej jeg er en pige på 11

dit hjerte ved hvem du er til det gør du men HUSK ingen skal bestemme hvem du er til og bare følg dig selv og stol på dig selv det er det vigtigste og du træffer ikke forkerte eller rigtige bare vær dig selv selvom du er til dreng eller pige…. håber mit råd kan virke..
held og lykke… du virker sød om den der bliver den kærste vil bliver rigtigt glad for dig.

Fra en pige på 11

  • Pige på 11, Pige, 11 år

Jeg synes bare du skal følge dit hjerte og så ikke gå så meget op i køn. Jeg har det sådan at hvis jeg jeg har rigtig meget sympati for en person og holder rigtig meget af vedkommende er jeg jeg ligeglad med hvad køn de er. Alle har deres charme og jeg kan ligge med begge køn. En dreng har den her maskuline hårdhed som jeg rigtig godt kan lide. Og en pige kan ha de her dejlige bløde former med det våde midti som heller ikke kan være til at stå for hvis man holder af hende. Så gør blot hvad du føler for!

  • R, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat