Brev

til piger?

hej

jeg er en 13 årig pige der er i tvivl om jeg er lebbe

fordi min venner siger altid til mig jeg er lebbe

og jeg kan måske lide en fra min klasse

hun er rigtig køn og nogen gange kigger jeg på hendes røv

men jeg ved hun er til drenge :-

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

altså jeg har selv gået i gennem det og jeg fik ad hvide at jeg skulle tænke over at jeg syndes at hun var sød og pæn på den måde om jeg gerne ville se ud som hende eller have hende og det skader jo ikke at prøve du kan altid finde noglen der er til det sammen køn og spørger ind til dem hvordan de fandt ud af det hvis du kender noglen

  • pige, Pige, 14 år

Når man kommer i pubertet er det helt almindeligt at have et crush på en pige og kigge på hendes røv. Jeg gjorde det selv. Hun lagde mærke til det og spurgte ind til det og jeg sagde det som det var. Vi fik så en rigtig god snak om det og det fik lykkelig udgang. Så jeg synes sagtens du kan snakke med pigen om det selv om hun øjensynlig er til drenge. Hvorfor nogen kalder dig lebbe ved jeg ikke – kan de ha lagt mærke til du kigger efter pigerøve?

  • Helping girl, Pige, 15 år

Altså, jeg har været “vild med” en pige, eller jeg ved det ikke helt, men nogle af pigerne fra min klasse er lespiske og har sagt det højt. Mange fra min klasse syndes de er seje bare og sige det og det syndes jeg ogs. Men jeg syndes du skal vente og se om det bliver ved, og hvis du ikk syndes det er rart at de kalder dig lebbe skal du sige det til dem. Måske kunne du tale med en tæt veninde eller ven om det:)♡

Håber du kunne bruge mit svar★

  • Mig, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat