Brev

Skal jeg springe ud??

Hej

jeg er en piger der er biseksuel

og jeg ved ikke hvordan jeg siger det til min far.

Jeg har sagt det til min mor og det gik godt, og jeg vil gerne sige det til min far

men jeg hved ikke hvordan.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hey. Mega sejt du har fundet ud af det så tidligt!❤️
Hvis det var mig, der havde sagt det til min mor, men ikke min far, ville jeg spørge om min mor ikke kunne prøve at sige det til ham.
Nu ved jeg jo ikke, om dine forældre bor sammen, eller om de er skilt. Men ellers bare sig det!!!! Han skal jo vide det på et tidspunkt💞
Held og lykke💗💗

  • Anonym, Pige, 12 år

Hvis din mor har taget de rigtig godt, så kan du snakke med hende om hvordan du skal sige det til din far. Din mor kender nok en god metode for hvordan og hvornår det er godt at sige det til ham.

Håber det bliver løst.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat