Brev

Skal jeg komme ud

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Er selv lesbisk, og jeg er faktisk heller ikke kommet ud som lesbisk endnu.
Jeg går i den der form for klasse hvor bøsse, homo og lesbisk, er skældsord.
Jeg har flere gange, hentydet lidt til det, osv.
Men, mit råd er at sige det stille og roligt som en hverdagsting, næste gang i kommer ind på emnet. Det er trods alt ret normalt.
ved godt det kan virke pænt skræmmende, hvis man ikke er så udadvendt, som jeg, men det er mit bedste råd.
Held og lykke😘

  • hende, Pige, 12 år

synes helt klart du skal gøre det. jeg har selv en ven der er til drenge, men han bliver overhovedet ikke “drillet” med det.

  • Kaya, Pige, 15 år

hey, jeg er ikke selv kommet ud endnu, men synes du skal gøre det når du føler dig klar til det. hvis du føler dig klar om en måned så sig det der, og hvis du først føler dig helt klar og tilpas i det om et par måneder eller et år så vent til der. du skal selv være tryg i situationen.
held og lykke når du når dertil! <3

  • L, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat