Brev

Sex som 13 årig

Hej, jeg er 12 snart 13

Min kæreste som også er på min alder vil gerne tage det til et nyt level og have sex med mig.

Men jeg er bange for om det er for tidligt i min alder?

Jeg har været sammen med ham i 8 måneder

og vi bor 1 time væk fra hinanden,

så vi har nogen gange nogen ret vilde beskeder.

Og skal jeg få fjernet mit hår i min underdel hvis jeg så skal ha sex??

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 år.
Du skal ikke gøre det bare fordi han synes at i skal.
Det er din krop og DU bestemmer over den. Du skal mærke efter om du vil det her. Det er et stort skridt at tage og du skal føle dig tryk ved det. Hvis du beslutter at gøre det, så husk at det er helt okay at sige stop!. Og hvis han ikke acceptere det, er han virkelig ikke det værd. Husk at tage beskyttelse, hvis i gør det!. Jeg synes det er for tideligt, da du er i en alder hvor kroppen ikke er så udviklet endnu, det er selvfølgelig din beslutning. Mærk godt efter 🙂

Hilsen en pige på 14 år.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat