Brev

Sex når man ikke er alene hjemme?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes bare du skal låse døren og tænde for musikken også bare bolle bolle og bolle hehe det gør mig og min kæreste hele tiden aldrig blevet sagt noget.. synes os personligt det lidt frækt at de ikke ved at vi bare boller overalt på værelset hehe

  • Anonym, Pige, 14 år

Det lyder så let at nogen siger man jo bare skal gøre det – også selvom der er nogen i huset. Men jeg har det altså lissom dig. JEG KAN IKKE! Når jeg skal have sex skal jeg kunne slappe fuldstændig af, give mig helt hen og ikke tænke på om sengen knirker, om hvilke lyde jeg udstøder, om hvad jeg måske siger (eller råber) undervejs osv. Og det er altså no go hvis man kan høre andre udeomkring. Jeg har prøvet det en gang og gør det aldrig mere. Vi havde begge to lyst og gik igang men da jeg kunne høre min partners små søskende tåge omkring lige udenfor døren så afbrød jeg simpelthen samlejet og tog mit tøj på igen. Jeg kunne bare ikke. Så jo, jeg forstår dig!!!

  • Pigen Y, Pige, 15 år

Hejsa!
Jeg var i starten også af den holdning, at min kæreste og jeg ikke skulle have sex, mens der var andre i huset. Det var bare besværligt. Tidligere i vores forhold boede han hos hans forældre, hans bror og brorens kæreste boede der også. Derfor var det svært at få alenetid i det hus. Nu er han flyttet hjemmefra, dog med en roomie, der sidder oppe hele natten for at spille computer i stuen – lige ved siden af min kærestes værelse. Igen, svært at få alenetid.
Jeg bor stadig ved mine forældre, så her er det også svært at være alene og kunne give sig ordentligt hen.
Vores taktik er, at vi sætter en film eller en serie på, som vi egentlig ikke vil se. Så skruer vi lidt ekstra op for lyden, og så giver vi det et skud.
Min kæreste er bedre til at glemme det end mig. Jeg har stadig utroligt svært ved at give mig hen, når jeg ved der er andre i huset eller lejligheden. Især fordi jeg er dårlig til at holde mund. De sidste par gange har jeg også fået intens og akavet øjenkontakt med min kærestes roomie, når jeg er smuttet på toilet efter sex. IKKE FEDT!
Men man må jo prøve sig frem. Ellers er der jo også altid noget at se frem til, når man ikke gør det så tit. Så bliver man jo heller ikke træt af det, fordi man gør det for ofte.
Men jeg ønsker jer alt held og lykke fremover!

  • AnoPige, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat